Terms and condition

Generelle vilkår (gyldig fra 2021.10.13)

Tak fordi du har valgt at købe et DANTRACKER produkt.
Ved brug af ”Dantracker” menes de følgende registrerede selskaber:

Dantracker ApS CVR-nr.: 42772011

Adresse: Kratholmvej 62 C, Stenløse, DK-5260 Odense S

(gyldig fra 2021.10.13)

Med ”DANTRACKER” (alt med stort) menes et af vores fysiske GPS sporings- og genfindingsprodukter, såsom

Dantracker IA, Dantracker SPY, Dantracker 5Y, Dantracker 5Y SPY, Dantracker BI-3, Dantracker BI-4, Dantracker BI- 9, Dantracker BI-10 eller i kombination (Bundle) hvor abonnement er inkluderet. ”DANTRACKER” dækker også fremtidige produkter samt evt. salg af dele af teknologien (PCB)

Med ”DANTRACKER” (alt med stort) menes desuden følgende Fleet produkter, Dantracker OBD Mini, Dantracker OBD Maxi, Dantracker Fleet eller i kombination (Bundle) hvor abonnement er inkluderet

DANTRACKER finder din aktuelle position ved hjælp af GPS-satellitter. DANTRACKER sender positionen til serveren via GSM-mobilnettet og opdaterer placeringen på din APP / PORTAL på din PC. Du kan kun bruge DANTRACKER og modtage positioner, hvis du har tegnet et abonnement.

1. Accept af abonnementsbetingelser – betalingskort og Paypal

Med accept af disse vilkår, accepteres automatisk trækning fra dit betalingskort eller fra din Paypal aftale jfr. pkt. 3. Det betyder at Dantracker trækker betaling for din valgte abonnementsperiode på hhv. 1, 6, 12, 24, 36 måneder.

Med accept af disse vilkår, accepteres samtidig automatisk fornyelse ved udløb af din abonnementsperiode, hvis du ikke har opsagt dit abonnement jf. pkt. 11. Det betyder at Dantracker automatisk fornyer din valgte abonnementsperiode på hhv. 1, 6, 12, 24, 36 måneder og trækker din abonnementsbetaling fra dit indtastede betalingskort eller fra din Paypal aftale.

Derudover accepterer du, at Dantracker kan sende servicemeddelelser til den e-mail som du har opgivet.

2. Oprettelsesgebyr og opsætning

Når du køber et abonnement til din DANTRACKER på vores portal, vil du blive opkrævet et oprettelsesgebyr for opsætning af dit abonnement. Prisen vil blive vist på den først modtagne faktura.

Der opkræves ikke oprettelsesgebyr ved genhævninger så længe abonnementet er aktivt eller ved køb i WEBSHOP.

Hvis et abonnement har været opsagt jf. pkt. 11, vil du blive opkrævet et nyt oprettelsesgebyr, hvis du tegner et nyt abonnement.

3. Betalingsbetingelser og betalingskort

Betaling sker altid netto kontant.

Følgende betalingskort accepteres på www.dantracker.com: Dankort, MasterCard, Visa og Visa Electron samt betaling med Paypal.

Beløbet der skal betales, bliver automatisk trukket fra dine betalingsoplysninger, når "handels- og abonnementsbetingelser – generelle vilkår" er accepteret.

4. Priser

Abonnement trækkes altid efter gældende prisliste, der er tilgængelig på www.dantracker.com 

Produkter i WEB-shop trækkes efter gældende prisliste for WEB-shoppen og kan ses på www.dantracker.com Alle oplyste priser vises inkl. dansk moms på 25%.
Genhævning af abonnement trækkes altid efter gældende prisliste, der er tilgængelig på www.dantracker.com Prisændringer varsles minimum 30 dage før ikrafttrædelse på www.dantracker.com

DANTRACKER tager forbehold for prisændringer og tastefejl.

5. Faktura

Der udstedes en faktura ved tegning eller fornyelse af abonnement. Faktura sendes som PDF på e-mail til den angivne mailadresse.

Der udstedes en ordrebekræftelse og faktura på DANTRACKER produkter. Dokumenter sendes som PDF på e-mail til den angivne mailadresse.

6. Sikkerhed på www.dantracker.com

Dantracker anvender OnPay/Nets betalingssystem til betalingstransaktioner.

Betalingssystemet lever op til alle de sikkerhedskrav, der er godkendt og certificeret af Nets. Al kommunikation mellem OnPay og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL-forbindelse. Dette forhøjer sikkerheden og uautoriserede personer har ikke adgang til de udvekslede data. Data sendt mellem OnPay og Nets betalingsserver er krypteret. Anvendelse af kreditkort på www.dantracker.com er sikkert og godkendt af Nets.

Dantracker har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

7. Persondatapolitik GDPR - persondataforordningen

Godkendes under samtykke

8. Dataudveksling

I det omfang, at du overleverer DANTRACKER med abonnement til andre, er du forpligtet til at informere den nye bruger af DANTRACKER, om "handels- og abonnementsbetingelser – generelle vilkår"

Du anerkender og accepterer, at Dantracker udfører regelmæssige funktionskontroller og
opdateringer af vores systemer og derved søger samt udveksler fysiske positioner på det tilsluttede udstyr.

9. Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Købet af DANTRACKER abonnementet er bindende, når DANTRACKER abonnementet er sat op, og abonnementsbetaling er trukket fra dit betalingskort. Kortindehaver er forpligtet til at betale forud for hele den valgte abonnementsperiode.

10. Adresseændring

Adresseændring på abonnement skal meddeles Dantracker via brugerprofil på www.dantracker.com senest 14 dage efter, at adressen er ændret. Det er dit eget ansvar løbende at opdatere din brugerprofil med personlige oplysninger (mobil-nr., e-mail, adresse), som gør Dantracker i stand til at kontakte
dig inden for rimelig tid.

11. Opsigelse af abonnement

Du kan opsige abonnementsaftalen med virkning fra udløbet af den valgte abonnementsperiode (efter 1, 3, 6, 12, 24, 36 måneder), medmindre andet er angivet i en særlig aftale med Dantracker.

Efter opsigelse vil Dantracker lukke forbindelsen til din DANTRACKER på samme dag, som tegningsperioden slutter. Du har pligt til at betale alle omkostninger, indtil den opsagte tegningsperiode slutter. Opsigelse af abonnementsaftale skal ske via www.dantracker.com under kunde login eller ved at kontakte DANTRACKER support.

Hvis et abonnement opsiges, stopper fremtidige betalinger fra dit valgte betalingskort eller Paypal aftale.

12 Videreførelse af abonnement ved udskiftning af DANTRACKER

Du har mulighed for at overføre dit abonnement til en ny DANTRACKER og opretholde betalt abonnementsperiode.

13. Fortrydelsesret

Du kan altid returnere en DANTRACKER i uåbnet original emballage. Denne skal returneres til den forhandler, hvor den er købt, uåbnet og med kvittering. Dit køb af abonnement er underlagt den lovpligtige fortrydelsesret på 14 dage. Du kan dog kun trække købet tilbage, hvis ikke du har taget abonnementet i brug.

VIGTIGT: Så snart du har gennemført dit køb på www.dantracker.com, har du officielt taget dit abonnement i brug. Hvis du ønsker at gøre brug af den lovpligtige fortrydelsesret, skal du straks efter købet logge af og ikke logge på igen. Herefter skal du kontakte Dantracker support for at informere om, at du har fortrudt dit køb.

Du har som forbruger en lovpligtig fortrydelsesret på varer købt på INTERNETTET. De 14 dage starter den dag, du modtager/afhenter varen.

Reglerne foreskriver at du som forbruger skal sende en mail til Dantracker indenfor 14 dage, og derefter har du 14 dage til at sende varen retur. Din DANTRACKER skal returneres i originalemballagen. For at Dantracker kan kreditere varen til fuld pris, skal den leveres tilbage i samme stand som ved købet.

Ved returnering under fortrydelsesretten betaler du returfragten. Du er ansvarlig for forsendelsen indtil Dantracker har modtaget den.

Få arbejdsdage efter modtagelsen af returnering vil Dantracker kreditere dig for varen og tilbageføre beløbet til betalingskortet.

14. Webshop og salg generelt - produkter

Dantracker ønsker at levere branchens bedste service. Bestillinger modtager før kl. 14:00 sendes samme hverdag. Der tages forbehold for udsolgte produkter.

Dantracker forbeholder sig retten til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk genereret. Ordrebekræftelsen der udsendes, er således en kopi af indkøbskurven, og ikke en accept af at handlen gennemføres.
Ved prisfejl vil Dantracker kontakte dig, og du vil til enhver tid kunne ophæve købet.

Dantracker forbeholder sig ejendomsretten til de leverede varer, indtil hele købesummen inkl. fragt er betalt.

15. Reklamationsret

Du har automatisk en 24 måneders reklamationsret på din DANTRACKER, fra det tidspunkt, hvor der købes abonnement. Garantiperioden vises på vores hjemmeside under kunde login, hvor du også har mulighed for at oprette en reklamation.

Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, kontaktes DANTRACKER support pr. mail eller telefon FØR du sender varen. Send varen i forsvarlig emballage til os på adressen: Dantracker ApS, Kratholmvej 62C, 5260 Odense S.

Ved returnering under reklamationsretten betaler du returfragten. Du er ansvarlig for forsendelsen indtil Dantracker har modtaget den.

Returneres der ikke efter gældende forskrifter, kan vi ikke godkende din reklamationsret og den returnerede vare bliver destrueret og kan dermed ikke returneres til dig.

16. Support

Så længe dit abonnement er gyldigt, har du mulighed for at modtage support på e-mail indenfor Dantracker ́s almindelige kontortid, eller i den angivne support periode på www.dantracker.com.

17. Erstatning

Dantracker kan på intet tidspunkt drages til ansvar for direkte, eller indirekte tab som følge af brugen af vores produkter .

Dantracker garanterer ikke for – og er ikke ansvarlig for – at et givet objekt omfattet af en abonnementsaftale rent faktisk kan genfindes.

BEMÆRK: En DANTRACKER kan kun fremsende sin position, såfremt placeringen er indenfor GSM mobilnetværkets dækningsområde og at antennen kan modtage signaler fra satellitter og mobilmaster.

18. Tvister

Tvister mellem Dantracker og køber, søges løst i mindelighed. Hvis dette mislykkedes, kan hver af parterne forelægge tvisten for de danske domstole til fuld og endelig afgørelse.

Udskriv venligst disse vilkår eller gem dem.

Venlig hilsen
Dantracker ApS

Gyldighedsdato: 13. oktober 2021 

Kontakt

Har du spørgsmål til din Dantracker, så kontakt vores team af dedikeret medarbejdere.

Følg os
Facebook

© Dantracker
crossmenuchevron-down
Kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har lagt noget i kurven endnu?